Srećan početak nove školske godine!

Banja Luka – Članice Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske i ove godine odazvale su se akciji doniranja školskog pribora djeci iz porodica sa četvoro i više djece. Radi se o akciji koju u saradnji sa Udruženjem porodica sa četvoro i više djece RS (Udruženje 4+) provodimo posljednjih 5 godina, i kojom je do sada prikupljeno školskog pribora u vrijednosti 25 000 KM. Tim povodom danas je organizovana dodjela pribora i konferencija za medije, te druženje sa višečlanim porodicama iz Udruženja 4+.

Organizovanjem ove akcije želimo da pomognemo učenicima – osnovcima iz višečlanih porodica da sa svim potrebnim priborom krenu u novu školsku godinu, rekao je potpredsjednik Unije udruženja poslodavaca RS Dejan Mijić. Istovremeno, zajedničkom akcijom Unija udruženja poslodavaca RS i Udruženje 4+ žele da ukažu na značaj porodice, roditeljstva i djece za društvo u cjelini. Predsjednik Udruženja 4+ Jovan Radovanović izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa Unijom udruženja poslodavaca, te se zahvalio na donaciji.

Zahvaljujemo članicama UUPRS koje su se odazvale našoj akciji: Tropic i Moj Market, Destilacija Teslić, Autoprevoz Banja Luka, Škrebić kompani, Krajina klas Banja Luka, Atlantik Banja Luka, Dermal Kotor Varoš, Ogimil Laktaši, Petroprojekt Bratunac i Drvoprodeks Banja Luka.

Srećan početak nove školske godine!

Comments are closed