I ove godine akcija „Školski pribor za Udruženje 4+

Povodom početka nove školske godine, u ponedjeljak, 3. septembra 2018. godine sa početkom u 11  časova, u parku Mladen Stojanović – restoran Lanako Banja Luka, Unija udruženja poslodavaca Republike Srpske i Udruženje porodica sa četvoro i više djece Republike Srpske (Udruženje 4+) će održati konferenciju za štampu na kojoj će javnost upoznati sa realizacijom donatorske akcije prikupljanja školskog pribora za djecu iz višečlanih porodica.

Unija udruženja poslodavaca RS, i ove godine, organizovanjem navedene akcije želi da pomogne učenicima – osnovcima iz višečlanih porodica da sa svim potrebnim priborom krenu u novu školsku godinu. Istovremeno, ovom zajedničkom akcijom Unija udruženja poslodavaca RS i Udruženje 4+ žele da ukažu na značaj porodice, majčinstva i djece za društvo u cjelini. Podsjećamo, u protekle četiri godine članice UUPRS u ovoj akciji donirale su školskog pribora u vrijednosti 25.000 KM za djecu iz višečlanih porodica.

U navedenoj akciji učestvuju naše članice Tropik i Moj market, Destilacija Teslić, Autoprevoz Banja Luka, Škrebić kompani, Krajina klas d.o.o. Banja Luka, Atlantik Banja Luka, Dermal Kotor Varoš, Ogimil Laktaši, Petroprojekt Bratunac, Drvoprodeks Banja Luka, kao i Unija udruženja poslodavaca RS.

Comments are closed